هنوز عضو نشده اید

سلام کاربر محترم

شما هنوز در سایت عضو نشده اید یا اگر عضو هستید به حسابتان وارد نشده اید

برای پرسش و پاسخ و حل مشکلاتتون می توانید در سایت عضو شده و سوالات خودتون رو از راهنماهای عزیز و گرانقدر بپرسید  


تمامی فعالیت ها

این جریان به طور خودکار بروز می شود   

  1. دیروز
  2. هفته گذشته
  3. با سلام خدمت همه دوستان و مدیران عزیز یه مشکل در هنگام ساخت فایل اجرایی در دیتابیس اکسس دارم و این هست که موقع ساخته شدن فایل با اجرا برنامه درست اجرا نمیشه و باید کانتینیو رو بزن تا باز بشه و پس از باز شدن فقط نرم افزار اجرا میشه و با دیتابیس نمیتونه کار کنه . در هنگام ساخت فایل اجرایی دیتا بیس هم اضافه میکنم اما درست کار نمیکنه . داخل خود ویژوال هیچ مشکلی نداره فقط پس از ساخت فایل اجرایی. فایل پیوست هم از هنگام خروجی گرفتن و خطایی هست که نرم افزار هنگام اجرا میدهد
  4. ممنون از دوستان و توضیحات مفیدتون
  5. جدیدا
  6. پکیج b4a قسمت اول بیسیک که متصل میکنه به شبیه ساز C:\Program Files (x86)\Android\android-sdk\platform-tools\adb connect 127.0.0.1:5558 برای من همه چی درسته ولی تو platform-tools چیزی به اسم adb connect نداره چطور متصل کنم ب شبیه ساز؟
  7. با سلام. دوست عزیز و گرامی. برای راه اندازی سایت هایی همانند فرانش و فرادرس و........شما باید به زبان php و فریمورک لاراول آشنا باشید.اگر توانایی برنامه نویسی ندارید باید هزینه گزافی بدهید ولی دو راه دارید: 1.استفاده از اسکریپت اماده اشتراک گذاری ویدیو 2.استفاده از cms های مشهور مانند وردپرس و...................... این نوع سایتها نیاز به مدیری دارند که خود توانایی تدریس و آموزش را داشته باشید و بهتر است که ابتدا کمی آموزش ببینید بعد سلسله مراتب آموزش: 1.html 2.css 3.php and laravel
  8. متشکرم از تاپیک زیبای شما.
  9. سلام دوست گرامی!متاسفانه نرم افزار و ide php storm این قابلیت را ندارد!
  10. سلام من پکیج b4a رو خریداری کردم دیکشنری رو باز میکنم میخوام خروجی بگیرم ازش ارور زیر رو میده لطفا کمک کنید Convert byte code - optimized dex. Error Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lanywheresoftware/b4a/objects/SlidingMenuWrapper; 1 error; aborting
  11. سلام.ببخشید. من یه فیلم آموزشی درسی درست کردم.میخوام یه ویدیو پلیر بسازم که فیلم ها رو فقط بشه با اون دید. یعنی فیلم ها پسوند خاصی داشته باشن.نرم افزار رو هم از طریق کد فعالسازی ای که موقع پرداخت بهشون تعلق میگیره فعالسازی کنن. لطفا راهنماییم کنید چطور این کارو انجام بدم؟
  12. سلام کسی اگه گروه یا کانال تلگرام آموزش ووردپرس داره معرفی کنه
  13. سلام من به هنگام اتصال نرم افزار سی شارپ به دیتابیس اکسس ارور میگیرم ادرس دهی درست داده شده و تست (دیتابیسoleDbConnection1) نتیجه سالم میگه ولی با ارور زیر مواجه شدم oleDbCommand1.Parameters.Clear(); oleDbCommand1.CommandText = "insert into tblList (FName , LName , Phonenumber) values (@FName , @LName , @Phonenumber)"; oleDbCommand1.Parameters.AddWithValue("@FName", nametb.Text); oleDbCommand1.Parameters.AddWithValue("@LName", lastnametb.Text); oleDbCommand1.Parameters.AddWithValue("@Phonenumber", numbertb.Text); oleDbConnection1.Open(); oleDbCommand1.ExecuteNonQuery(); oleDbConnection1.Close(); MessageBox.Show("ثبت با موفقیت انجام شد"); توضیحات بیشتر در تصاویر
  14. با سلام ؛ اول تشکر میکنم از پکیج خوبتون؛ من در حال نوشتن یک برنامه کاربردی برای کار اداری خودم هستم ضمن اینکه علی رغم گذشت بیش از 25 سال از فارغ التحصیلیم علاقه ویژه ای نیز به این کار دارم؛ و حالا مشکلم : من به یک کمبو باکس اطلاعات یک فیلد از یک جدول دیتا بیس SQL را متصل کردم و در نمایش این اطلاعات مشکلی ندارم ؛ این جدول به عنوان والد به یک جدول دیگر متصل است و میخواهم با تغییر کمبو باکس اطلاعات جدول دوم در دیتا گرید به نمایش گذاشته شود؛ در روش ADO.Net مشکلی ندارم ولی با استفاده از EF با مشکل مواجه شدم.برنامه را به شکلهای مختلفی که به ذهنم میرسه نوشتم ولی جواب نگرفتم. متن برنامه را نیز ضمیمه کردم در بخش ()private void SHOWGVPrj خطا نمایش میدهد متن خطا نیز ضمیمه شده . خیلی ممنون خواهم بود اگر هر چه سریعتر کمک بفرمایید . برنامه جدول پروژه.txt متن خطای بخش پروژه.txt
  15. امروزه وردپرس یکی از بهترین سیستم های مدیریت محتوا هست برای اینکه شما بتوانید طراحی سایت خود را انجام دهید اما حفاظت و امنیت سایت شما بسیار مهم است البته وردپرس به خودی خود امنیت خوبی دارد ولی هکرها فراتر از این هستند شما هم باید تا جایی که امکان دارد امنیت طراحی سایت وردپرس خود را بالا ببرید چون وقتی که بالا ببرید از هک شدن و مشکلات در سایت کمی دور می شوید مانند این می ماند که شما برای خودرو خود دزدگیر نگذاشته باشید خوب دزد خیلی راحت تر کار خود را انجام می دهد ولی شما اگر دزد گیر بگذارید دزد کمی باید وقت بیشتری بگذارد البته امنیت هیچ وقت 100% نیست چون همیشه از شما بالاتر وجود دارد حالا برویم سراغ اینکه چگونه می توانیم امنیت طراحی سایت وردپرس خودمان را بالا ببریم [h=2]محدود کردن پوشه و دسترسی wp-includes[/h] در سایت های وردپرسی شامل بسیاری از فایل ها و پوشه ها و هر کدام از این پوشه ها و فایل ها آدرس خاصی دارند ولی رایج ترین روش هک که خیلی رایج هست هک پوشه wp-includes است چون فایل های مهمی درون آن وجود دارد و اگر هکر به این پوشه دسترسی پیدا کند طراحی سایت شما را خیلی راحت از کار می اندازد و ما در اینجا کدی را به شما می دهیم تا شما هم بتوانید برای پوشه wp-includes خود دسترسی بزارید برای اینکار شما باید بروید به فایل .htaccess بروید و آن را ویرایش کنید تا بتوانید شما هم امنیت سایت خود را بالا تر بروید کافی است فقط این کد را در سایت خود بگذارید اگر شما این کار را انجام ندهید کاربران خیلی راحت طراحی سایت شما ترک می کنند # Blocking web access to the wp-includes folder <IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^wp-admin/includes/ - [F,L] RewriteRule !^wp-includes/ - [S=3] RewriteRule ^wp-includes/[^/]+\.php$ - [F,L] RewriteRule ^wp-includes/js/tinymce/langs/.+\.php - [F,L] RewriteRule ^wp-includes/theme-compat/ - [F,L] </IfModule> [h=2]حفاظت از فایل wp-config.php[/h] خوب اگر می دانید و با وردپرس آشنایی کامل را داشته باشید البته باید از طراح یا شرکت طراحی سایت بخواهید که اینکار ها را برای شما انجام دهند اما ما در ساین وب این کارها را برای مشتریان خود انجام می دهیم و نحوه نصب وردپرس را بلد باشید می دانید که فایل wp-config.php تمام اطلاعات سایت شما در آنجا ذخیره می شود ولی اگر یک هکر به این فایل دسترسی پیدا کند واقعا چه اتفاقی برای طراحی سایت تهران شما اتفاق خواهد افتاد فایلی که شما باید برای حفاظت بیشتر از طراحی سایت خود به نوعی آن را در داخل گاو صندوق بگذارید برای اینکه امنیت فایل wp-config.php شما بالاتر برود و شما هم از این فایل به خوبی حفاظت کنید باید مثل مرحله قبل داخل فایل .htaccess خود بروید و این فایل را ویرایش کنید و آن را ذخیره کنید # Blocking web access to the wp-config.php file <files wp-config.php> order allow,deny deny from all </files> در ادامه این مطلب در قسمت بعدی چند راه دیگه هم به شما معرفی می کنیم پس قسمت بعدی این مطلب هم مطالعه کنید امیدواریم شما هم از این مطلب نهایت استفاده رو برده باشید و امنیت طراحی سایت وردپرس خود را بالاتر ببرید
  16. سلام دوستان خوبم سایت سورس باران آموزش B4A اندروید را گذاشته خیلی خوب بود پیشنهاد میکنم حتما ی سر بزنید و از آموزش ها استفاده کنید.
  17. سلام من وقتی که میخوام برناممو اجرا کنم اخطاری دیافت میکنم: error: error reading bin\extra\stan.jar; error in opening zip file
  18. با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان کد زیر ی صفحه لاگین خیلی سادس ، که میاد چک میکنه ، خالی نباشه تکستها ، درصورتی که خالی باشه ی پیغام میده وقتی 3تاش خالی باشه پیغامهارو میده ، وقتی یوزر پر باشه و بقیه خالی باز هم پیغام رو میده ، ولی وقتی یوزر و پسورد پر باشه و ایمیل خالی: پیغام ایمیل خالی رو نمیده بعد ی تابع دیگه گذاشتم برای چک کردن ایمیل که اگه مشکل داشت و درست نبود پیغام بده که ایمیل مشکل داره ، این تابع هم کار نمیکنه ممنون میشم یکی کمکم کنه login.php
  19. سلام. من هم همین سوال رو داشتم از این افزونه ای که شما گفتین هم استفاده کردم اما نشد. کاش یه توضیح راجع به نحوه استفادش میدادید
  20. سیستم عامل قدرتمند Fortinet با برخورداری از یک سیستم عامل قدرتمند، تمامی قابلیت ها و امکانات نت ورکینگ را در کلیه عناصر امنیتی Fortinet کنترل نمایید. امنیت و وسعت دید خود را افزایش داده و در عین حال، هزینه های عملیاتی را با بهره گیری از نسل جدیدی از راهکارهای فایروال در رده سازمانی، به میزان قابل ملاحظه ای کاهش دهید. سیستم عامل FortiOS تسلط و دید فوق العاده ای برای شما ایجاد می کند و هر آنچه که در Fortinet Security Fabric و به عبارتی کالبد امنیتی Fortinet از اینترنت اشیاء (IoT) گرفته تا پلتفرم ابری وجود دارد، با نهایت وضوح در برابرتان قرار می دهد. یکپارچگی کالبد امنیتی میدان دید عمیق و گسترده و قابلیت کنترل از طریق Security Fabric که سطح تماس با خطرات و حملات سایبری را از اینترنت اشیا (Internet of Things) گرفته تا ابر، به شدت کاهش می دهد. عملکرد سریع و متمایز دستیابی به بالاترین سطح امنیتی و محافظتی در برابر تهدیدات سایبری یکی از دستاوردهای سیستم های فوق سریع و پردازشگر-محور جدید می باشد. برخورداری از این سطح از امنیت مستحکم و خلل ناپذیر در حالیست که کارایی سیستم ها، حتی در زمانی که امکان logging فعال است، ذره ای کاهش نمی یابند. عملیات با نهایت بهره وری Security Fabric Audit یا به عبارتی بازرسی کالبد امنیتی، با تکیه بر پیشنهادات و اقدامات اتوماتیک شده در کنار اشتراک اطلاعات امنیتی بصورت محلی و جهانی و همچنین مدیریت متمرکز از طریق یک رابط فوق العاده کاربردی و آسان تحت عنوان NOC، همه و همه در فراهم آوردن تجربه ای بی نظیر و متفاوت در مدیریت امنیتی شبکه شما، نقش بسزایی ایفا می کنند. امکاناتی که در اختیار دارید، به شکلی نامحسوس با راهکار مدیریت متمرکز فورتینت همگام شده و API هایی محکم و قابل اتکا در اختیار مدیران امنیتی می باشد. مروری بر امکانات تازه ارتقای Security Fabric قابلیت Security Fabric Audit داشبورد ارتقا یافته حالت جدیدی به اسم policy mode در فایروال های نسل جدید فیل اور (failover) کنترل شده میان کنترلرهای وایرلس PSK های چندگانه برای WPA Personal پشتیبانی از VXLAN چارت FortiView Endpoint Vulnerability و نمایش نقاط آسیب پذیر اندپوینت ها بروزرسانی های FortiClient Profile پشتیبانی از لاگ های CEF افزودن سرویس های اینترنت به پالیسی های فایروال گنجاندن NAT مبدا و مقصد در یک فایروال – پالیسی واحد موتور محافظتی NP6 Host معرفی سیستم عامل Forti OS 5.6 حرکت در راستای توسعه یک مدل کسب و کار دیجیتال، یکی از چالش برانگیزترین جنبه های امنیت برای یک سازمان است. در حالیکه روندها و تحولات قابل توجه در زمینه محاسبات و نت ورکینگ، همواره تغییراتی را در زیرساخت های حیاتی کسب و کارها، معماری سیستم ها و روال های کاری دیکته می کنند، سازمان ها همیشه به دنبال راهکارهایی نوآورانه و مطمئن هستند تا با این تغییرات همگام شده و از قافله جا نمانند. کالبد یا فابریک امنیتی فورتینت، با تکیه بر توانمندی سیستم عامل FortiOS 5.6 به عنوان یک فریم ورک هوشمند برای امنیت یکپارچه و مقیاس پذیر شناخته شده است که در ترکیب با واکنش های هوشمندانه در برابر تهدیدات و استانداردهای باز API، دستیابی به بالاترین سطح انعطاف و سازگاری را برای سنگین ترین و پرمخاطره ترین محیط های عملیاتی امکان پذیر ساخته است. فناوری های امنیتی Fortinet بیشترین تعداد گواهی های مستقل را در زمینه بهره وری و عملکرد بالا در کل این صنعت از آن خود کرده اند. در واقع سیستم های فورتینت، شکاف موجود در شبکه های امروزی را که به دلیل وجود پلتفرم ها و دستگاه های قدیمی وجود داشته، با فراهم آوردن محافظتی گسترده و قدرتمند و البته اتوماسیون شده از بین برده و نیازهای امنیتی سازمان ها را از اندپوینت گرفته تا ابر، مرتفع ساخته است. آناتومی سیستم عامل Forti OS 5.6 کلیه قابلیت های نت ورکینگ و امنیتی را در تمام گیت وی های فورتینت یا به عبارتی FortiGate های سرتاسر شبکه خود، با بهره گیری از یک سیستم عامل واحد تضمین کنید. FortiOS مجموعه ای از امکانات گسترده و متنوع را در اختیارتان می گذارد تا سازمان خود را در هر اندازه و مقیاسی که هست و با توجه به نیازهای محافظتی بخصوصی که دارد ایمن سازید. نکات برجسته Security Fabric یکپارچه سازی FortiGate فابریک امنیتی این امکان را ایجاد می کند که پوشش محافظتی بشکلی کاملا پویا قابل تطبیق باشد و بر اساس کم یا زیاد شدن بار عملیاتی و حجم داده های موجود خود را وفق دهد و در همین حین، داده ها، کاربران و اپلیکیشن ها را از اینترنت اشیا (IoT) گرفته تا دیوایس های هوشمند و تا محیط های ابری، در سرتاسر شبکه بی وقفه دنبال کرده و تحت محافظت داشته باشد. یک فایروال فورتی گیت می تواند در قلب فابریک امنیتی مستقر شده و دامنه محافظتی خود را با استفاده از سازگاری و یکپارچگی بی نظیری که با سایر فورتی گیت ها و محصولات دیگر Fortinet دارد بسط و گسترش دهد. میدان دید سامانه FortiView در سیستم عامل FortiOS 5.6 میدان دید ۳۶۰ درجه و همه جانبه ای را از ترافیک شبکه تان فراهم می آورد. با تنها یک کلیک می توانید ترافیک را بر اساس مبدا و مقصد، اپلیکیشن، تهدید بوجود آمده، دیوایس، پالیسی و کشور مشاهده نمایید. مشاهده تصویرهای گرافیکی مانند نقشه های کشوری و توپولوژی و نمودارهای مبتنی بر حجم در کنار مشاهده اطلاعات در قالب جداول مفصل، همگی امکان پذیر است. این امکانات شما را در تصمیم گیری سریع و هوشمندانه یاری می رساند. هماهنگی با مقررات قابلیت Security Fabric Audit امکان آنالیز پیاده سازی امنیتی را برای شما فراهم کرده تا آسیب پذیری های بالقوه را شناسایی کنید و اقدامات لازم را جهت برطرف ساختن آنها و افزایش عملکرد محافظتی شبکه خود انجام دهید. همچنین با بررسی امتیاز تخصیص داده شده به کالبد امنیتی، که بر اساس تیک خوردن یا نخوردن موارد امنیتی بررسی شده در حین Audit می باشد، می توانید از افزایش کیفیت امنیتی خود در طول زمان اطمینان حاصل نمایید. منبع: سیستم عامل Forti OS 5.6
  21. سلام . شدنی که هست با افزونه FG Joomla to WordPress می تونید این کار رو بکنید ولی باید دقت کنید url هاتون تغییر نکنن چون اون موقع افت می کنید . موفق باشید . ضایعات مس
  22. سلام دوستان در قسمت 28 آموزش b4a هنگام اجرا ارور میده، حتی سورسی که تدریس شده هم هست و ضمیمه شده مشکل داره. هر کاری هم که به ذهنم میرسید انجام دادم، sdk و jdk هم آپدیت کردم.سورس برنامه هم ضمیمه میکنم امتحان کنید ببینید مشکل داره برای شما یا نه؟! من از نسخه 7.01 b4a استفاده میکنم، حتی با نسخه های پایینتر هم امتحان کردم ارور میداد. کدی هم که در سایت b4a بود امتحان کردم بازم همون ارور رو داد. متن ارور: Logger connected to: HUAWEI HUAWEI G510-0200 --------- beginning of /dev/log/main Copying updated assets files (6) ** Activity (main) Create, isFirst = true ** java.lang.NoClassDefFoundError: com.jeremyfeinstein.slidingmenu.lib.R$styleable at com.jeremyfeinstein.slidingmenu.lib.SlidingMenu.<init>(SlidingMenu.java:234) at com.jeremyfeinstein.slidingmenu.lib.SlidingMenu.<init>(SlidingMenu.java:192) at com.jeremyfeinstein.slidingmenu.lib.SlidingMenu.<init>(SlidingMenu.java:181) at anywheresoftware.b4a.objects.SlidingMenuWrapper.Initialize(SlidingMenuWrapper.java:25) at b4a.example.main._activity_create(main.java:377) at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method) at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:511) at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.runMethod(Shell.java:710) at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.raiseEventImpl(Shell.java:342) at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.raiseEvent(Shell.java:249) at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method) at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:511) at anywheresoftware.b4a.ShellBA.raiseEvent2(ShellBA.java:139) at b4a.example.main.afterFirstLayout(main.java:102) at b4a.example.main.access$000(main.java:17) at b4a.example.main$WaitForLayout.run(main.java:80) at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:615) at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:92) at android.os.Looper.loop(Looper.java:137) at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:4838) at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method) at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:511) at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:875) at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:642) at dalvik.system.NativeStart.main(Native Method) ** Activity (main) Resume ** SlideMenuTest.rar
  23. با اسلام خدمت ادمین سایت بسته آموزشی MVC را از شما خریدم ولی در آموزشی پروژه محور با مشکل ارسال ایمیل برای فعال سازی حساب کاربری مواجه شدم ، لطفا راهنمایی کنید. خطایی که میداد : Authentication required 5.7.1 خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید. اینم هم پلاگین ارسال ایمیل . خطایی که برام نمایان میشد. Smtp که داخل جدول ایجاد کردم. حواهشا راهنمایی کنید.
  24. سلام مجدد لطفا پروژه رو دانلود کنید . وضیحات تکمیلی : فایل index.htm حاوی Div هست با کلاس Menu . وقتی صفحه load میشه محتویات فایل Engine/index/menu.htm رو میخونه و توی Div مورد نظرمون قرار میده . محتویات فایل خونده میشه و قرار داده میشه اما منو بصورت درست نمایش داده نمیشه . حالا اگه به فایل main.css مراجعه کنیم . قسمتی رو که مشخص کردم رو اگه حذف کنم ، منو رو میاره ، زیر منو ها رو هم میاره اما منوی آبشاری باز شونده رو بد نشون میده ! حالات نمایش :
  25. سلام واضح و دقیق توضیح بدید من متوجه مشکل شما نشدم
  26. با سلام فرض کنید 2 فایل HTML داریم به نام index1.htm و index2.htm وقتی توسط فرمان زیر اطلاعات صفحه 2 رو میخونم و میذارم تو صفحه اصلی صفحه به هم ریخته میشه ! توجه 1 : اطلاعات فایل index2 مثلا یه منو هست که فایل های css و js اون تو خود index1 هست و من فقط اون div مربوط به منو رو جدا کردم و گذاشتم تو فایل دوم . سلام متوجه شدم وقتی توی CSS این کد منو رو حذف میکنم -webkit-transform: rotateY(90deg); -moz-transform: rotateY(90deg); -ms-transform: rotateY(90deg); -o-transform: rotateY(90deg); transform: rotateY(90deg); -webkit-transition: all 0.4s ease 0s; -moz-transition: all 0.4s ease 0s; -ms-transition: all 0.4s ease 0s; -o-transition: all 0.4s ease 0s; transition: all 0.4s ease 0s; منو رو میاره ولی زیر منو ها بهم ریخته میشه و وقتی باشن کلا فقط ul ها رو میاره و li ها رو اصلا نمایش نمیده . لطفا راهنمایی کنید مشکل در فایل main.css هست دانلود پروژه : http://upload-free.ir/MediaUploader/hamed/index.zip
  27. @saeed650 سلام دوست خوب بستگی به سلیقه خودت داره که بخوای با چه زبونی بنویسی میتونی از PHP یا ASP کمک بگیری در کنارش باید JAVAscript رو هم بلد باشی اگر هیچ زبونی بلد نیستی به نظرم باید اول مبانی برنامه نویسی رو یاد بگیری بعد بری سراغ اینا چون هر مدرسی که بهت آموزش بده قطعا از پایه شروع نمی کنه و شما باید با مفاهیمی چون آرایه ها ، رشته ها ،فانکشن ها ، ... آشنایی داشته باشی تا به مشکل بر نخوری اگه دوست داشتی میتونی از پکیج های آموزشی ما هم استفاده کنی به نظرم بهتره یک سری به سر تیتر هاش بزنی
  28. سلام عزیزم ی نمونه از دیتابیسی ک کار میکنید رو لود کنید توی کاستوم لیست ویوتون و سورسی ک نوتشید و فایل های کتابخونه رو ، قرار بدید، شاید بتونم کمکی باشم براتون
  1. نمایش فعالیت های بیشتر