هنوز عضو نشده اید

سلام کاربر محترم

شما هنوز در سایت عضو نشده اید یا اگر عضو هستید به حسابتان وارد نشده اید

برای پرسش و پاسخ و حل مشکلاتتون می توانید در سایت عضو شده و سوالات خودتون رو از راهنماهای عزیز و گرانقدر بپرسید  


milad2000

مرجع سوال و جواب های زبان سی شارپ

اعضای محترم لطفا از زدن پست ها و تاپیک های غیر مرتبط به انجمن خودداری کنند

6 ارسال در این موضوع قرار دارد

با سلام و احترام خدمت تمامی کاربران و بازدید کنندگان

این تاپیک رو استارت زدم با اجازه همه عزیزان جهت پرسیدن سوالات و دریافت پاسخ در مبحث زبان C#.net

از یکایک عزیزان درخواست همکاری جهت نظم بخشیدن به این بخش را دارا هستیم.

با تشکر

images.png.beac7aeef52a585c148d7029a3a823b5.png

 

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوستان
مدتی میشه سی شارپ رو به صورت خود اموز یاد میگیرم
ولی الان یه مشکل برام پیش اومده و تو نوشتن تابع ها گیر کردم مثلا تبدیل تاریخ ها و....
اگه راهنماییم کنین ممنون میشم

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام عزیزم

شما کافیه ی تابع بنویسی و بذاریش توی کد هات و ازش استفاده کنی

نوشتن تابع کار سختی نیست، یه فضای نام باید تعریف کنید و بعد از کلاس PersianCalander بیاید و تاریخ روز رو بگیرید

من تاریخ روز و ماه و سال رو تبدیل کردم، اگر بخواید میتونید دقیقه و ثانیه و ... هم تبدیل کنید

فضای نام زیر رو اضافه کنید

using System.Globalization;

تابع زیر هم اضافه کنید

public string MiladiToShamsi(DateTime myDateTime)
        {
            PersianCalendar pc = new PersianCalendar();
            StringBuilder sb = new StringBuilder();
            sb.Append(pc.GetYear(myDateTime).ToString("0000"));
            sb.Append("/");
            sb.Append(pc.GetMonth(myDateTime).ToString("00"));
            sb.Append("/");
            sb.Append(pc.GetDayOfMonth(myDateTime).ToString("00"));
            return sb.ToString();
        }

برای استفاده هم ، من در event کلیک دکمه کد زیر رو قرار میدم

            string today = MiladiToShamsi(DateTime.Now);
            MessageBox.Show(today);

کافیه که به تابع، یه dateTime بدید ک من تایم فعلی سیستم رو دادم

تصویر از ران تایم:

test_tarikh.png.f987690bd755b4a0f1ac482d54b3c07b.png

اگر خواستید خودتون زمان بدید ب شکل دستی

مثل زیر عمل کنید، من تاریخ فردا رو دادم مثلا

کد زیر در رویداد کلیک دکمه قرار میگیره

            DateTime datetime = new DateTime(2017, 07, 29);
            string today = MiladiToShamsi(datetime);
            MessageBox.Show(today);

تصویر ران تایم

test_tarikh.png.5bf878291d81c37a04d386c365e73e93.png

موفق باشید عزیزم

 

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام و خسته نباشید

ی سوال دارم اونم ب این صورت میگم ک

شما وقتی میخواد از فرم1 برنامتون به آبجکتهایی مثل تکس باکس ک تو فرم های دگ مودیفایشون رو پابلیک کردین دسترسی داشته باشین

ی شیء از فرم مورد نظر با اسمی میسازید بعد از خصوصیا اون اسم میتونید به به آبجکت مورد نظر دسترسی داشته باشین(اینارو گفتم ک سوالم رو با این سوال اشتباه نگیرید)

اما وقتی میخوای از فرم های دیگه به ابجکتی ک توی فرم1 پابلیک کردین دسترسی داشته باشین چون این فرم فرم اغاز برنامس و ما ازش شیء نساختیم ک با اسم اون شیء بتونیم بش دسترسی پیدا کنیم چطور میشه این کارو کرد؟

ممنون

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ارسال شده در (ویرایش شده)

نقل قول

سلام و خسته نباشید

ی سوال دارم اونم ب این صورت میگم ک

شما وقتی میخواد از فرم1 برنامتون به آبجکتهایی مثل تکس باکس ک تو فرم های دگ مودیفایشون رو پابلیک کردین دسترسی داشته باشین

ی شیء از فرم مورد نظر با اسمی میسازید بعد از خصوصیا اون اسم میتونید به به آبجکت مورد نظر دسترسی داشته باشین(اینارو گفتم ک سوالم رو با این سوال اشتباه نگیرید)

اما وقتی میخوای از فرم های دیگه به ابجکتی ک توی فرم1 پابلیک کردین دسترسی داشته باشین چون این فرم فرم اغاز برنامس و ما ازش شیء نساختیم ک با اسم اون شیء بتونیم بش دسترسی پیدا کنیم چطور میشه این کارو کرد؟

ممنون

سلام عزیزم

توی فورم 2 ، یک کانستراکتور جدید قرار میدیم و یک فورم رو میگیریم ازش(فورمی ک صداش کرده) و این فورم رو میدیم ب فورمی ک ساختیم توی form2.cs

از اون فورم میشه گرفت اطلاعات رو

پس یک متغیر از نوع form درست کردم در فورم 2 به اسم f1 و اومدم از کانستراکتور جدید، فورمی ک فورم 2 رو صدا کرده(همون فورم 1 رو) و بعد از اون اطلاعات میگیرم

و کاملا هم ب اون تکست باکس فورم یک دسترسی دارم

هم متن عوض کردم و هم متنش رو گرفتم(هر دو عمل set و get)

موفق باشید

Form1.cs


using System;
using System.Windows.Forms;

namespace WindowsFormsApplication2
{
    public partial class Form1 : Form
    {
        public Form1()
        {
            InitializeComponent();
        }

        private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
        {   
            Form2 frm = new Form2(this);
            frm.ShowDialog();
        }
    }
}

Form2.cs

using System;
using System.Windows.Forms;

namespace WindowsFormsApplication2
{
    public partial class Form2 : Form
    {
        Form1 f1 = null;
        public Form2()
        {
            InitializeComponent();
        }
        public Form2(Form callingForm)
        {
            f1 = callingForm as Form1;
            InitializeComponent();
        }

        private void Form2_Load(object sender, EventArgs e)
        {
         
        }

        private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
        {
            MessageBox.Show(this.f1.textBox1.Text);
            this.f1.textBox1.Text = "shahab";
        }
    }
}

دانلود سورس کد

SourceCode

تصویر ران تایم

winforms_passData.png.c3ea1bab7487927ce3593cf74e9f2f8a.png

 

ویرایش شده در توسط shahab.es
پسند شده توسط 3 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 3 ساعت قبل، shahab.es گفته است :

سلام عزیزم

توی فورم 2 ، یک کانستراکتور جدید قرار میدیم و یک فورم رو میگیریم ازش(فورمی ک صداش کرده) و این فورم رو میدیم ب فورمی ک ساختیم توی form2.cs

از اون فورم میشه گرفت اطلاعات رو

پس یک متغیر از نوع form درست کردم در فورم 2 به اسم f1 و اومدم از کانستراکتور جدید، فورمی ک فورم 2 رو صدا کرده(همون فورم 1 رو) و بعد از اون اطلاعات میگیرم

و کاملا هم ب اون تکست باکس فورم ...

 

با تشکر

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.